PortfolioAvond_001

Portfolio avonden

Een portfolio dag/avond is een moment om creatieven en hun werk te ontmoeten en leren kennen. Het loopt informeel en is gratis toegankelijk voor iedereen die zich hiertoe aangesproken voelt. Telkens zoeken we een nieuwe locatie en nieuwe mensen om zich voor te stellen.

Na het verwelkomen bekijken we (op groot scherm) een paar portfolio‘s samen. We zoeken een mix van beginnende en meer ervaren mensen. Inhoudelijk zijn er geen beperkingen. Als het je eigen passie is, kan het ons vermoedelijk ook wel boeien. Na die portfolio’s drinken we nog iets samen en praten na. Sommigen noemen dat netwerken, hier relativeren we dit tot ‘koffieklets‘. Tijdens die babbel tonen we op eerder vermeld groot scherm beelden. Beelden van ALLE aanwezigen die ze op voorhand toestuurden. Dit noemen we micro portfolio‘s. We zouden kunnen rondlopen met naamkaartjes, maar beelden zeggen zoveel meer dan naamkaartjes.

Op een schappelijk uur ronden we af… maar niets houdt u tegen om met uw nieuwe vrienden nog even op cafe iets te gaan drinken. Wij deden het tot nog toe. Welkom!

Icons_Facebook_001   Icons_Twitter_001